ΦΟΡΕΙΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ - ΤΑΞΙΔΙΩΝ - ΞΕΝΑΓΗΣΗΣ

Χώροι διαμονής διαμορφωμένοι στο πνεύμα του '21. Ενσωμάτωση συνταγών του 19ου αιώνα στην κουζίνα, στοιχεία τοπικής παραδοσιακής διακόσμησης, γωνιές λαογραφικού περιεχομένου, μικρές εκθέσεις τέχνης και ειδικά αφιερώματα. Θεματικές διαδρομές στην πόλη και αυθεντικές ταξιδιωτικές εμπειρίες του '21. 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Ιστορικά τεκμηριωμένες συνταγές φαγητού εμπνευσμένες από τις μαρτυρίες της εποχής. Κλέφτικο, χυλοπίτες και τραχανάς, γίδα βραστή, αρνιά και κυνήγια, ντόπια τυριά και άλλες γεύσεις της παραδοσιακής κουζίνας. Πινελιές στην διακόσμηση, μουσική, προβολές και ενδυμασίες ολοκληρώνουν την εμπειρία του φαγητού του '21.

ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ - ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΦΟΡΕΣΙΑΣ

Παραδοσιακοί Πελοποννησιακοί χοροί, χορευτικές εκδηλώσεις εμπνευσμένες από τον 19ο αιώνα, από τις έννοιες της ελευθερίας, της θυσίας, της επανάστασης, παραδοσιακές φορεσιές και αντικείμενα. Ένα σημαντικό δίκτυο επιχειρήσεων και φορέων διασύνδεσης των διαφορετικών πτυχών του Προγράμματος.

ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Σύκα, ελιές, παστά, σταφίδες, παστέλια, λαλάγγια, τυριά και κρασιά, μία γεύση του χθες σε αυθεντικές και σύγχρονες εκδοχές. Τα παραδοσιακά προϊόντα αποτελούν τον κρίκο της δημιουργικής αλυσίδας η οποία διατρέχει και ενώνει το παρελθόν με το σήμερα.